Про підписання двосторонньої угоди про співробітництво між Комунальним закладом «Харківська обласна Мала академія наук Харківської обласної ради» та Державним біотехнологічним університетом

6 грудня 2023 року відбулося урочисте підписання двосторонньої угоди про співробітництво між Комунальним закладом «Харківська обласна Мала
академія наук Харківської обласної ради» та Державним біотехнологічним університетом.
Співпраця між закладами стане важливим етапом у розвитку наукового та освітнього потенціалу позашкілля Харківщини. Об’єднавши високий рівень освіти та передові досягнення в галузі біотехнологій, ця співпраця відкриє нові можливості для вихованців Харківської обласної МАН щодо досліджень актуальних тем для інноваційних дослідницьких проєктів.
Такі спільні проєкти включатимуть дослідження в області генетичної інженерії, біоінформатики, молекулярної біології та інших важливих напрямків, що мають потенціал для вирішення сучасних проблем в медицині, сільському господарстві та промисловості.
Також у рамках підписаного договору фахівці Державного біотехнологічного університету залучатимуться до роботи у структурі наукових відділень та секцій на ІІ (обласному) етапі Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН України.